HakkIMIZDA

HAKKINDA

Kurucu müdürümüz 1972 doğumlu Berfu Ünlü ilk-orta ve lise öğrenimini İstanbul Kadıköy’de tamamladıktan sonra Marmara ve Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş ve özel sektörde çalışmıştır. Son 12 yıl boyunca eğitim sektöründe öncü çeşitli kurum ve kolejlerde hizmet veren kurucumuz, 2015 yılı itibarı ile birikimlerini kullanarak inandığı eğitim yöntemlerini hayata geçirmek üzere; Keşfeden Çocuklar okulu kurucu müdürü olarak devam etmektedir… Berfu Ünlü evli ve 14 yaşında Kuzey adında bir çocuk annesidir.

Farklı kurumlarda tecrübe ettiği uygulamalarda; yurtdışında geçerli veya hızla popüler olan bazı uygulamaların ülkemizin şartlarına çok uygun olamayabileceğini ve gerekli düzenlemelerin yapılmadan hayata geçirilmeye çalışıldığını görmüştür.

Bu amaçla;KEŞFEDEN ÇOCUKLAR ANAOKULU eğitim programında, aile yapımıza ve çağın gereklerine uygun bir şekilde,öğrenmenin oyun yolu ile gerçekleşmesini sağlayan, sorgulayan, eğlenen ve bu yolla keşfetmeyi öğrenen çocuklar için bir eğitim ekibi, planı ve okul ortamı oluşturmak amacındandır.

GELECEĞE BAKIŞIMIZ

Tüm çocuklarda doğuştan gelen öğrenme meraklarını destekleyip yaratıcılığı teşvik eden, bireysel farklılık ve ilgi alanları ile gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran KEŞFEDEN ÇOCUKLAR AİLESİNDE mutlu ve sevgi dolu, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

HEDEF ve GÖREVLERİMİZ

Çocukların oynayarak elde ettikleri deneyimleri, çağdaş ve güncel eğitim planlarıyla, uzman ekibimizin yanı sıra etkin aile katılımlarıyla da destekleyerek, çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedefliyoruz.
Öz bakım becerilerinin yanı sıra var olan yeteneklerini de geliştirmek.
Yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlamak.
Özgüveni gelişmiş ama çevreye duyarlı olmalarını sağlamak.
Bu amaçla eğitim ekibi ve planımız bilimsel bilgiyi ön plana alan, sanat ve kültürel faaliyetlere öncelik vermektedir.

DEĞERLERİMİZ

Milli ve manevi değerlere saygılı, öğrenmeyi ve keşfetmeyi seven çocuklarımız aynı zamanda ülkemizin kültür, sanat, spor, bilim ve ekonomisinin de geleceğidir…

EĞİTİM FELSEFEMİZ

EĞLENEREK ÖĞRENEN, OYNAYARAK GELİŞEN eğitime dayalı programlar.
Milli ve manevi değerlerine önem veren ve çağdaş eğitim için gerekli yöntemleri seçerek dikkatli planlı kullanmak.
Sorgulayan, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek.

soyak_yenisehir_anaokullari